Suns salong

För hälsa och välmående

Behandlingar

Suns salong erbjuder ett antal olika behandligar.

inom kategorin skönhet och hälsa, permanent makeup och ansiktsbehandling för att få din naturliga skönhet att komma till sin rätt  Den permanenta makeupen gör att dina drag framhävs på ett behagligt sätt. Ansiktsbehandlingen sköter om huden i ditt ansikte så att den blir mjuk och len.
Behandlingarna utföres i ljusa frascha lokaler, där du kan koppla av under besöket.Permanent makeup

- För dig som vill slippa börja dagen framför badrums spegeln.
- För den aktiva kvinnan, som vill se fräsch och pigg ut när du tränar.
- För dig som vill kunna kasta dig i polen och ändå ha en perfekt makeup.

Detaljer »Ansiktsbehandling

Unna dig en ansiktsbehandling, du kommer att känna en otrolig skillnad när huden i ansiktet rengöres på djupet, huden kommer att kännas så otroligt ren och len. Behandlingen utföres med Gatineas utsökta produkter.

Detaljer »Akupunktur

utföres för att lindra smärta och andra besvär. Akupunktur är en nålbehandling, men man kan även stimulera akupunktur punkterna genom att pressa på och massera dem. Denna metod kallas akupressure, bra för den som är rädd för nålar. I kombination med dessa kan värme behandling med moxa samt massage förekomma, ofta är det en kombination av nämnda metoder.

Detaljer »Massage

Massage ges i flera sammanhang, dels för att lindra smärta, men även för att öka blodcirkualtion i specifika områden där man känner smärt eller stelhet. Jag är specialserad på kinesisk massage och använder olika hjälpmedel när jag masserar. 

Detaljer »Laserbehandling

Jag utför laserbehandlingar, så som att ta bort oönskade tatueringar, tatueringar som blivit mindre fina genom ålder eller bara ångras. Jag tar bort leverfläckar och föselsmärken, Kom in för konsultation så får du pris och förslag på behandling. Det är inte alla fläckar som jag kan ta i dessa fall ber jag dig ta kontakt med din läkare

Detaljer » Vaxning

Vaxning behöver ingen ingående beskrivining då de flesta vet att det går ut på att avlägsna oönskad hårväxt från kroppen. Vaxning typ bikini linje eller brasiliansk vaxning utföres endast på kvinnor.

Detaljer » 

Ögonfransar och bryn

Färgning och formplockning av bryn, få dina bryn som du vill ha dem, om du vill ändra formen så går även det med permanent makeup se ovan. Förstärk färgen på dina bryn genom att färga dem, lägg inte tid framför spegeln på morgonen utan färga dem istället, pilla inte med maskaran varje dag färga dem. Så du alltid ser fräsch och vacker ut.

Detaljer » 

Copyright © 2012.
Suns salong. All Rights Reserved.